AYDIN E TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU
AYDIN E TİPİ KAPALI CEZA İNFAZ KURUMU TELEFON GÖRÜŞ KURALLARI

E-GÖRÜŞ

GÖRÜNTÜLÜ TELEFON GÖRÜŞMESİ KAPSAMINDAKİ AŞAMALAR

1-Hükümlü/Tutuklu yakınlarının kendi adlarına kayıtlı telefon numarasına ait gerekli evrakları (Islak imzalı ve kaşeli abonelik sözleşmesi, kimlik fotokopisi, ikametgâh belgesi, son altı ay içinde çekilmiş vesikalık fotoğraf)kurumumuza teslim etmesi gerekmektedir.

2- Hükümlü/Tutuklu yakınlarının kurumumuzu arayarak gönderdikleri telefon numarasının sisteme kayıt aşamasının tamamlandığına dair teyit almaları gerekmektedir.

3- Hükümlü ve tutuklu yakınlarının görüntülü görüşme yapabilmesi için sisteme kayıtlı telefonlarının bulunduğu mobil cihazlardan Android ve IOS internet mağazalarında bulunan ''E-Görüş Mobil Uygulaması''nı indirerek kurulum yapmaları, daha sonra uygulamaya girerek aktivasyon işlemini tamamlamaları gerekmektedir.

ANDROID İÇİN https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tt.egorus&hl=en_US&gl=US

IOS İÇİN : https://apps.apple.com/us/app/e-g%C3%B6r%C3%BC%C5%9F/id1548485824

4-Söz konusu mobil uygulamanın aynı veya farklı bir telefona 3 defa indirilerek silinmesi durumunda güvenlik nedeni ile 4. defa yüklemeye izin verilmemektedir.

 

Görüntülü ve Sesli Telefon Görüşmesi İçin Gerekli Evraklar

 

ÖNEMLİ NOT: 

TELEFON EVRAKLARI İLE ALAKALI ÖNCEDEN GÖRÜŞ EVRAKLARI TAM OLANLAR ab147959@adalet.gov.tr MAİL ADRESİNE MAHKUM VE KENDİ ADINI BELİRTEREK SON ALTI AY İÇİNDE ÇEKİLMİŞ OLAN FOTOĞRAFINI EKLEYİP GÖNDERMESİ YETERLİDİR.